NIEUWE DANSERESSEN

danseressenDANS- EN SHOWGROEP DYNAMIC ZOEKT NIEUWE DANSERESSEN!

De voorbereidingen voor dansseizoen 2017-2018 zijn bijna afgerond en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.Vanaf 18-11-2017 starten wij met onze optreden. Voor onze showgroep zijn wij op zoek naar nieuwe danseressen! Met meer meiden kunnen namelijk nog spectaculairdere danseffecten gecreëerd worden!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en 17 jaar of ouder? Vind je dansen in teamverband leuk, ben je leergierig en enthousiast om op de bühne te staan? Meld je dan vóór 1 februari aan via e-mailadres dansgroepdynamic@gmail.com ! Enige danservaring zou fijn zijn, maar is niet noodzakelijk.

JUNIOREN SHOWGROEP MAGIC DANCERS ZOEKT NIEUWE DANSERS EN DANSERESSEN!

De voorbereidingen voor dansseizoen 2017-2018 is bijna afgerond en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Voor onze kleine showgroep zijn wij op zoek naar nieuwe dansers en danseressen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en tussen 11 en 16 jaar? Vind je dansen in teamverband leuk, ben je leergierig en enthousiast om op de bühne te staan? Meld je dan vóór 1 februari aan via e-mailadres dansgroepmagicdancers@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail