Dance4Mergraote

dance4mergraoteIn Margraten, bij CV De Rieste, wordt al jarenlang danssport aangeboden. Tot op heden was dit voornamelijk gardedans. Deze Gardedans, of dansmarietjes, wordt bijna altijd gerelateerd aan carnaval. Carnavalsvereniging de Rieste wil dit geheel in een nieuw jasje steken. Vanaf april 2014 bieden zij de volgende dansstijlen aan: Streetdance, Showdance, Garde dans en Solodans.

Deze danssport willen zij nu ook het gehele jaar aanbieden, ook willen zij het dansen laagdrempelig houden. Het carnavalsseizoen biedt de dansers de mogelijkheid om geregeld op te treden, maar ook buiten het carnavalsseizoen zijn er activiteiten waarbij gedanst kan worden. Kinderen en jeugdigen kunnen vanaf 3 jaar bij ons starten met dansen, zowel jongens als meisjes. Naar gelang leeftijd worden de kinderen dan ingedeeld in groepen. De groepen zijn 3 t/m 7 jaar, 8 t/m 11 jaar, 12 t/m 15 jaar en een groep van 16 jaar en ouder. De danslessen worden gegeven door ervaren en geschoolde trainsters.

Van de ouders verwachten wij dat zij hun kinderen begeleiden tijdens de activiteiten, en ook de ouderparticipatie rondom het hele dansgebeuren is zeer belangrijk. Vindt jouw kind dansen ook zo leuk, informeer dan bij ons of geef hem of haar dan zo snel mogelijk op.

Je kunt contact opnemen met CV de Rieste, Postbus 36, 6269 ZG, Margraten of een email sturen naar dance4mergraote@derieste.nl. Wil je een act van ons boeken? Gebruik dan het boekingsformulier!

Ons uitgangspunt is: De danssport in Margraten voor elk kind mogelijk maken, zodat kinderen enthousiast zijn en blijven. Bewegen is immers gezond en belangrijk!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geverifieerd door MonsterInsights