Dance4Mergraote 1

Dance4Mergraote heeft de afgelopen 6 maanden hard getraind!

In april 2014 zijn wij in Margraten met een nieuwe dansafdeling, van CV De Rieste, gestart. Wij dansen nu met een 25 tal jeugdigen. In de leeftijd van 3 t/m 25 jaar.

Alles is letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken, en de groepen trainen elke woensdag of donderdag. Voorheen werd er getraind op muziek die grotendeels aansloot bij carnaval. Bij Dance4Mergraote dansen we momenteel op hedendaagsere muziek. Natuurlijk is er meestal wel een carnavalistische tint. Want het carnavalsseizoen is natuurlijk bij uitstek geschikt om op te treden. Maar ook buiten het carnavalsseizoen nemen wij nu deel aan dans optredens, en de dansers vinden het geweldig! We hebben een 4-tal dansgroepen met zowel meisjes als jongens, te weten de Bambino’s, dit zijn kinderen in de leeftijd van 3 t/m 7 jaar. De gardedansgroep the Angels , leeftijd t/m 15 jaar. Dansgroep the Magic Dancers, is de juniorenshowgroep in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar. Ook hebben we een prachtige soliste garde danseres, Senna. En als laatste onze seniorenshowgroep, deze groep heet Dynamic, en dit zijn allen dames vanaf 16 jaar. Al onze groepen zijn te boeken voor optredens op zittingen of andere leuke dansactiviteiten, dit kan via onze website   www.derieste.nl

Een 4-tal ondernemers uit Margraten, zorgen ervoor dat alle dansers een prachtig trainingsvest/pak kregen overhandigd.   Wij bedanken AutoFirst Margraten/Autobedrijf Engelbert, Keurslagerij Dumont, EuregioHabetsRoyen bedrijfs-&belastingadviseurs en Autorijschool Huub Debie voor deze mooie ondersteuning van onze dansgroepen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Geverifieerd door MonsterInsights